4H-yritysohjaaja

Kuka voisi olla yritysohjaajani?

Kun perustat 4H-yrityksen, etsit myös itsellesi yritysohjaajan. On tärkeää, että yritysohjaaja on sinulle mieleinen henkilö, johon voit luottaa. Yritysohjaaja on vapaaehtoinen aikuinen, joka on kiinnostunut toimimaan tukemaan sinua yrittäjyydessäsi ja etsimään yhdessä vastauksia esittämiisi kysymyksiin. 4H-yrittäjien yritysohjaajina ovat toimineet esimerkiksi paikalliset yrittäjät, nuorten vanhemmat tai muut vapaaehtoiseksi ilmoittautuneet aikuiset.

Yritysohjaajuus on kahden kauppa sinun ja yritysohjaajasi välillä. On tärkeää, että sovitte yhdessä, millaisissa asioissa yritysohjaaja on tukenasi, kuinka usein tapaatte ja miten pidätte yhteyttä. Virallinen sopimus 4H-yrityksen ohjaamisesta tehdään digitaalisesti. 4H-yrittäjä ilmoittaa omaan 4H-yhdistykseensä yritysohjaajansa nimen. Sopimuksen hyväksymisprosessi käynnistyy automaattisesti, kun 4H-yhdistys lisää yritysohjaajan 4H-yrityksen tietoihin. Jäsenrekisteri lähettää hyväksymislinkin yritysohjaajan sähköpostiin.

Lisää tietoa 4H-yritysohjaana toimimisesta täältä.

Ilmoittaudu yritysohjaajaksi tästä

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.