Jäsenyys

Tervetuloa mukaan iloiseen, monipuoliseen ja kehittävään 4H-toimintaan! Suosittelemme liittymään 4H-yhdistyksen jäseneksi, jotta voit osallistua kaikkeen tekemiseen ja saat jäsenedut sekä alennukset käyttöösi.

Yhdistyksemme järjestää monenlaista toimintaa: kerhoja, leirejä, kursseja, tapahtumia, retkiä ja kilpailuja. Jäsenenä voit osallistua 4H-toimintaan ja kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin. Jäsenyyteen kuuluu 4H-jäsenetukortti, jolla saat käyttöösi paikallisten jäsenliikkeiden edut sekä valtakunnalliset edut. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet ja matkat kattava tapaturmavakuutus!

Lähde mukaan toimintaan, täytä alla oleva liittymislomake, odota kotiisi saapuvaa jäsenlaskua ja suorita maksu. Liittymislomakkeita saat myös 4H-toimistolta tai 4H-kerhon ohjaajilta. Jäsenmaksun suuruus on yksittäiseltä jäseneltä 35 € ja kaikilta samaan ruokakuntaan kuuluvilta yli 6-vuotiailta yhteensä 70 € vuodessa (myös aikuiset). Jäsenkausi on aina syyskuusta elokuuhun.

Täytettyäsi ao. jäsenlomakkeen, sinulle tulee kotiin jäsenlasku kuukauden sisällä. Jäsenedut ovat kuitenkin voimassa heti siten, että kerhot ovat sinulle ilmaisia ja kursseille, leireille, retkille ym. voit osallistua edullisempaan jäsenhintaan. Loput jäsenedut saat käyttöösi maksettuasi jäsenmaksun ja saatuasi jäsenetukortin.

KANNATUSJÄSENYYS JA LAHJOITUKSET

Haluatko sinä tai yritykesi tukea Iisalmen 4H-yhdistyksen tekemää lapsi- ja nuorisotyötä kannatusjäsenyyden muodossa? Se onnistuu 100 euron kannatusjäsenmaksulla. Maksun voi suorittaa tilillemme: FI22 5068 3740 0042 56. Viestikenttään "kannatusjäsenmaksu".
Otamme vastaan myös lahjoituksia.