4H-KERHOT


Iisalmen 4H-yhdistyksen kerhoja ohjaavat kerhonohjaaja -koulutuksen käyneet nuoret tai alan opiskelijat, joiden kiinnostuksena on työskennellä alakouluikäisten lasten kanssa. Kerhot ovat ohjaajiensa ja kerholaisten näköisiä yleis- tai teemakerhoja, joissa opitaan itse tekemällä. Kiusaamista kerhoissa ei suvaita. Ohjaajia innostetaan käyttämään ohjelmissa pedagogisesti suunniteltuja TOP-tehtäviä.

Suosittelemme jäsenmaksua 35 €/hlö  tai 70 €/perhe. Jäsenmaksun valitseminen on kaikin puolin mukavampi vaihtoehto, sillä jäsenkortilla saat alennuksia monista jäsenetuliikkeistämme valtakunnallisesti. Jäsenmaksun maksettua kerholainen voi osallistua moniin eri kerhoihin jäsenetu hinnoilla.

Kerhoihin voi osallistua myös ilman jäseneksi liittymistä, jolloin kerhomaksu on 35 €/ lapsi (syys-kevätkausi).

Kaikki kerholaiset ovat vakuutettuja tapaturman varalle ohjatun toiminnan aikana.


KERHOT 2023

Kerhotoimintamme on tällä hetkellä kesätuolla. Kiitämme kaikkia mukana olleita ja heidän huoltajia. Ilmoitamme syksyllä 2023 alkavista kerhoista loppukesästä.


HEPPA- & KEPPARIKERHO 

Kesätauolla...

ELÄIN-JA LUONTOKERHO HANHENLENTO

Kesätauolla...

IHMe-KERHOT / Iisalmen Harrastamisen malli

Kesätuolla...

IHMe-kerho nimeä kantavat kädentaitopainotteiset kerhot ovat valtion avustuksella järjestettäviä maksuttomia iltapäiväkerhoja. Iisalmen 4H-yhdistys ry tuottaa kerhopalveluita Iisalmen kaupungille useilla eri sivukylän kouluilla. Puuhis & kädentaito kerhot kokoontuvat iltapäivisin Ma-Pe välillä mm. Sourunsalossa, Partalassa, Hernejärvellä, Runnilla sekä Kauppis Heikin ja Soinlahden kouluilla. IHMe-kerhoista saat lisää tietoa yhdistyksemme kautta sekä suoraan itse kouluilta.


Meidän kerho-blogi

https://iisalmen4h.blogspot.com/