4H-kerhot


Iisalmen 4H-yhdistyksen kerhoja ohjaavat kerhonohjaaja -koulutuksen käyneet nuoret tai alan opiskelijat, joiden kiinnostuksena on työskennellä alakouluikäisten lasten kanssa. Kerhot ovat ohjaajiensa ja kerholaisten näköisiä yleis- tai teemakerhoja, joissa opitaan itse tekemällä. Kiusaamista kerhoissa ei suvaita. Ohjaajia innostetaan käyttämään ohjelmissa pedagogisesti suunniteltuja TOP-tehtäviä.

Suosittelemme jäsenmaksua 35 €/hlö  tai 70 €/perhe. Jäsenmaksun valitseminen on kaikin puolin mukavampi vaihtoehto, sillä jäsenkortilla saat alennuksia monista jäsenetuliikkeistämme niin Iisalmessa, kuin valtakunnallisesti. Jäsenmaksun maksettua kerholainen voi osallistua moniin eri kerhoihin jäsenetu hinnoilla.

Kerhoihin voi osallistua myös ilman jäseneksi liittymistä, jolloin kerhomaksu on 35 €/ lapsi (syys-kevätkausi).

Kaikki kerholaiset ovat vakuutettuja tapaturman varalle ohjatun toiminnan aikana.


Kerhot syksyllä 2022


HEPPA- & KEPPARIKERHO *kerho toistaiseksi täysi

Heppa- & kepparikerho, Honkakoskentie 189. Heppakerho kokoontuu tiistaisin 23.8. alkaen klo: 17-18.30. Kerhomaksu 35 € / lapsi. Kerho on yli 8-vuotiaille. Max. ryhmäkoko 10 lasta.


ELÄIN-JA LUONTOKERHO HANHENLENTO *kerho toistaiseksi täysi

Eläin- ja luontokerho Hanhenlento - tähtihetket ja -retket Iisalmen Niemisillä. Kerho kokoontuu maanantaisin 29.8. alkaen klo: 17-18.30. Kerhomaksu: 35 € / lapsi. Toiminta on suunnattu 6-12-vuotiaille. Max. ryhmäkoko: 8 lasta.

KERHOIHIN ILMOITTUTUMISET TÄMÄN ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN KAUTTA


IHMe-KERHOT / Iisalmen Harrastamisen malli

IHMe-kerho nimeä kantavat kädentaitopainotteiset kerhot ovat valtion avustuksella järjestettäviä maksuttomia iltapäiväkerhoja. Iisalmen 4H-yhdistys ry tuottaa kerhopalveluita Iisalmen kaupungille useilla eri sivukylän kouluilla. Puuhis & kädentaito kerhot kokoontuvat iltapäivisin Ma-Pe välillä mm. Sourunsalossa, Partalassa, Hernejärvellä, Runnilla sekä Kauppis Heikin ja Soinlahden kouluilla. IHMe-kerhoista saat lisää tietoa yhdistyksemme kautta sekä suoraan itse kouluilta.


Meidän kerho-blogi

https://iisalmen4h.blogspot.com/