Töihin 4H-yhdistykselle?


4H-työpalvelu

4H-työpalvelun tavoitteena on tuottaa laadukasta, asiakkaan tarpeet huomioivaa palvelua työntilaajalle. Pääsääntöisesti kotipalvelumme työntekijät ovat aikuisia alansa ammattilaisia, työhönsä hyvin paneutuneita työntekijöitä. Tarjoamme myös nuorille mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta ja tiliä keikkatöissä/sijaisena opiskelujen aikana.

Kaikilla työntekijöillämme on tapaturma- ja vastuuvakuutus. 4H hoitaa työnantajavelvoitteet (palkanmaksu, ennakonpidätykset, tapaturma- ja vastuuvakuutukset) sekä laskuttaa asiakasta jälkikäteen tehtyjen työtuntien mukaan.

Useimmat 4H-työpalvelutöistä ovat kotitalousvähennyskelpoisia.
(Ks. lisää kotitalousvähennyksestä.)

4H-työpalveluista voit kysyä lisää 
puh. 050 385 0085/ Jaana

YSIT TÖIHIN -toiminta ja kesätyökampanja

4H-järjestö parantaa nuorten talous-, yrittäjyys- ja työelämätaitoja. Ysit töihin -toiminnassa 4H tarjoaa nuorille valmennusta ja koulutusta ja auttaa heitä työllistymään vähintään kahden viikon ajaksi 9. luokan jälkeisenä kesänä. Kesäksi 2023 olemme käynnistäneet suuren Ysit töihin -kesätyökampanjan. Kampanjassa yhteistyökumppanimme K-ryhmä tarjoaa kesätyöpaikkoja kaupan alalla, lisäksi yhteistyökumppanimme Duunitori julkaisee kesätyöpaikkailmoituksia sivullaan.

Yhdeksäsluokkalaiset ovat mukana toiminnassa lukuvuoden aikana suorittamalla 4H:n toteuttaman Ajokortti työelämään -koulutuksen. Koulutuksessa nuori saa perusteet työn hakemisesta, työelämän pelisäännöistä sekä asiakaspalvelusta. Yhdistyksemme järjestää koulutuksen yhteistyössä Juhani Ahon koulun kanssa. 

4H-järjestön Ysit töihin -toiminnan tavoitteita: 

  • Kannustaa työnantajia työllistämään 9. luokan päättäviä. 
  • Tuottaa uuden toimintamallin ja kehittää nuorten työllistämiseen liittyvää verkostomaista toimintakulttuuria. 
  • Vahvistaa yhdenvertaisuutta, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta. Kohderyhmänä on koko ikäluokka. 
  • Lisää yleistä ymmärrystä liittyen alaikäisten työllistämisen tärkeyteen. 

Ysit töihin -toimintaa tukee opetus- ja kulttuuriministeriö. 

Valtakunnallinen Ysit töihin verkkosivusto löytyy osoitteesta: https://ysittoihin.4h.fi/


Helppi - 4H-työnvälityspalvelu

Tilaa nuori kätevästi töihin 4H:n Helppi-palvelun kautta! Helpistä löytyy haravointia, siivousta, ruohonleikkuupalvelua, lasten- ja lemmikinhoitoa tai vaikkapa kuvaus- ja kauneuspalveluita tarjoavia nuoria.

Palvelu toimii sovelluskaupoista ladattavan Helppi-sovelluksen avulla. Käyttämällä palvelua työllistät samalla lähialueesi nuoria. Työn hinta 25 €/h (sis.alv). Ikäihmisille, joille voidaan myöntää sosiaalipalvelulain 37 §:n mukaan arvonlisäveroton palvelu, hinta on 20,16 €/h.

Hyödynnä myös kotitalousvähennys.

4H on nuorille vastuullinen työnantaja. Palkkaus on työehtosopimuksen mukaista, ja jokainen nuori perehdytetään tehtävään.

Lue lisää Helpin tarjoamista palveluista ja lataa ilmainen sovellus sovelluskaupastasi, lisää tietoa Helppi välilehdeltä.


4H-yrittäjät työpalvelussa

Erityisesti koulujen loma-aikoina käytössäsi on myös reippaita, itsenäisesti toimivia 4H-yrittäjiä erilaisiin kodin työtehtäviin. Osa yrittäjistä työskentelee myös arkisin opintojen ohella. 

Alla olevasta linkistä näet yhdistyksemme tämänhetkiset yrittäjät.

Iisalmen 4H-yhdistyksen nuoret yrittäjät.