Helppi - tilaa nuori töihin!

Mikä Helppi?

Helppi on 4H-työnvälityspalvelu, jossa työ ja tekijä kohtaa toisensa. Helppi toimii mobiilisovelluksena ja sen voi ladata kätevästi App Storesta tai Google Play kaupasta. 


Tilaa nuori kätevästi töihin 4H:n Helppi-palvelun kautta! 

Helpistä löytyy lasten- ja lemminkinhoitoa tai vaikkapa kuvaus- ja kauneuspalveluita tarjoavia nuoria.

Palvelu toimii sovelluskaupoista ladattavan Helppi-sovelluksen avulla. Käyttämällä palvelua työllistät samalla lähialueesi nuoria. Työn hinta 25 €/h (sis.alv). Ikäihmisille, joille voidaan myöntää sosiaalipalvelulain 37 §:n mukaan arvonlisäveroton palvelu, hinta on 20,16 €/h.

Hyödynnä myös kotitalousvähennys.

4H on nuorille vastuullinen työnantaja. Palkkaus on työehtosopimuksen mukaista, ja jokainen nuori perehdytetään tehtävään.

Lue lisää Helpin tarjoamista palveluista ja lataa ilmainen sovellus sovelluskaupastasi: helppi.4h.fiNuori, haluatko töitä?

Otamme käyttöön digitaalisen työnvälityspalvelu Helpin, jonka kautta voit napata kiinnostavat työkeikat. Perehdytämme sinut tekemään erilaisia töitä, kuten esimerkiksi ikkunanpesua, haravointia ja nurmikonleikkuuta.

Ota meihin yhteyttä: iisalmi@4h.fi tai laita hakemus mahdollisimman pian Helppi-työhakemus välilehdeltä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.