Työpalvelu

4H-TYÖPALVELU

 

4H-työpalvelun yhtenä tavoitteena on tuottaa edullista palvelua työntilaajalle sekä tarjota nuorille aikuisille/ nuorille mahdollisuus kartuttaa työkokemusta ja tiliä mahdollisten opiskelujen aikana. Iisalmen 4H:n työpalvelunuoret ovat 18–28-vuotiaita opiskelijoita ja aikuisia. Kaikilla työntekijöillämme on tapaturma- ja vastuuvakuutus.

Useimmat 4H-työpalvelutöistä ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

(Ks. lisää kotitalousvähennyksestä.)

4H-työpalveluista voit kysyä lisää 4H-toimistosta
puh. 050 385 0085, Anne Kumpulainen

 

Siivouspalvelu

Pyydä apua esim. kotisi, mökkisi, autosi tai työpaikkasi siivoamiseen. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista. 

 

Senioripalvelu

Senioripalvelun kautta saat apua ikäihmisille erilaisissa kodinhoitoon liittyvissä askareissa tai kauppa- ja virastoasioissa. Työntekijä voi toimia myös ulkoilu-, luku- ja juttuseurana. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista.

 

Lastenhoitajapalvelu

Lastenhoitajat ovat tärkeä apu lapsiperheille. Lastenhoitajat voivat pitää myös lapsiparkkia ja järjestää lasten ohjelmaa esim. häihin, hautajaisiin, syntymäpäiville tai muihin juhliin. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista.

 

Pihataitajapalvelu

Työntekijämme auttavat erilaisissa piha- ja puutarhatöissä, kuten ruohon leikkauksessa, kasvimaan ja kukkamaan kitkemisessä, pensaiden istutuksessa ja leikkauksessa. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista.

 

Dogsitterpalvelu (koirat, kissat ym. lemmikkieläimet)

Tällä hetkellä eläintenhoitohommia tekee 4H-yrittäjämme Essi. Voit ottaa suoraan yhteyttä Essiin: puh 044 309 6565 tai ellielina.care@gmail.com.

 

4H välittää nuoria/ nuoria aikuisia myös muihin satunnaisiin ja säännöllisempiinkin työtehtäviin niin yksityisille kuin yrityksillekin.

 

4H hoitaa työnantajavelvoitteet (palkanmaksu, ennakonpidätykset, tapaturma- ja vastuuvakuutukset) sekä laskuttaa asiakasta jälkikäteen tehtyjen työtuntien mukaan.

 

Palveluhinnasto 1.10.2016 lähtien:

 

- Siivous-/ seniori-/ lastenhoitaja- ja pihataitajapalvelu: 25,00 €/ tunti (sis. alv 24 %)

- Em. palvelut toimintarajoitteen perusteella: 20,16 € /tunti (alv 0 %)


- Matkakorvaukset 0,42 €/ km
 

HUOM!

Voit tarjota töitä myös nuorille 4H-Yrittäjillemme. Meillä on yrityksiä, jotka tarjoavat mm. talutusratsastusta, lemmikkien- ja lastenhoitoa, kotitaloustöiden tekoa, valo- ja videokuvausta sekä saunailtoja savusaunalla.

Kurkkaa lisätiedot kohdasta 4H-Yritys!

Lahjoita läheisellesi helpotusta arkeen!

Siivous, lastenhoito, apua vanhuksille, pihatyöt jne.