Ajankohtaista

Toiminnanjohtaja Jaana Korhonen

 

Toiminnanjohtaja Jaana Korhonen aloitti luotsaamaan yhdistystämme 2.1.2019.

Kevät kerhoineen ja erilaisine tapahtumineen on edennyt nopeasti ja olemme ihan kesän korvalla.

Vinkkejä ja ideoita toimintaamme otan mielelläni vastaan ja minut tavoitat parhaiten puhelimella 050 3850085 tai sähköpostilla iisalmi@4h.fi.

Ilmoitamme tulevista tapahtumista ja toiminnasta enemmän Facebookissa (Iisalmen 4H-yhdistys) ja Instagramissa (@iisalmen4h). 
 

Haemme edelleen työntekijöitä erinäisiin työpalvelun työtehtäviin, täytä hakemus täältä!

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!!

 

 

Avoimet työpaikat

 

Toiminnanohjaaja Iisalmen 4H-yhdistys ry, Iisalmi

 

Ovatko osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi lasten ja nuorten parissa tehtävä työ? Etsimme joukkoomme oma-aloitteista, sosiaalista ja idearikasta toiminnanohjaajaa syksy 2019 – kevät 2020 toimintaan. Toiminnanohjaajan työnkuvaan kuuluvat lasten 6-12 v. ja nuorten kerhojen, leirien, tapahtumien ja kurssien suunnittelu ja toteutus, sekä tarvittaessa raportointi ja tilastointi. Toiminnanohjaaja osallistuu myös yhdistyksen toiminnan kehittämistyöhön yhdessä toiminnanjohtajan ja hallituksen kanssa.

4H-järjestö on yksi Suomen suurimmista nuorisojärjestöistä. 4H kehittää ihmistä kokonaisuutena. Tätä kuuvavat 4H:n perustana olevat sanat Head, Hands, Heart ja Health. Iisalmen 4H-yhdistys ry toteuttaa toimintaa paikallisella tasolla, kerhoja on niin kaupungin alueella kuin haja-asutusalueen kouluillakin.

Odotamme sinulta kiinnostusta 4H:n monipuoliseen toimintaan (kädentaidot, pelit, leikit, luonto, ympäristöarvot, kokkaus, erilaiset tapahtumat) maalaisjärkisyyttä, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä sekä kykyä itsenäiseen ja tulosvastuulliseen työskentelyyn. Ajokortti ja -taito on välttämätön sekä hyvät atk-taidot.

Arvostamme hakijalta:

Aiempaa kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, halua ja innostuneisuutta oppia uutta, soveltuvaa ammatillista tutkintoa (ohjaustoiminta, vapaa-ajan -ohjaaja tms.), motivaatiota, oikeanlaista asennetta sekä kiinnostusta mm. kädentaitoja, ruokaa ja luontoa kohtaan. Hakijoista alle 29-vuotiaat nuoret työttömät työnhakijat ovat etusijalla. 

Palkkauksessa noudatamme neuvonta-alan työehtosopimusta ja työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputöitä. Töitä tehdään pääsääntöisesti lasten ja nuorten vapaa-ajalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde tehdään aluksi yhdistyksen syksy- ja kevätlukukaudelle.

Viikkotuntimäärä n. 25 h/vk. Mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen. Tuntimäärää mahdollista nostaa työpalvelun (siivous ym.) tehtävillä, jos olet kiinnostunut myös siitä.

Tehtävään valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6 § 2 mom.) ja vaaditaan päihteettömyyttä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja työhakemuksineen pyydämme lähettämään sähköpostilla iisalmi@4h.fi. Mainitsethan hakemuksessasi suosittelijasi.

 

WWW-osoite: 

www.iisalmi.4h.fi

Yhteystiedot: 

Jaana Korhonen, toiminnanjohtaja gsm. 050 3850085, iisalmi@4h.fi

Työpaikan osoite: 

Pohjolankatu 25 A 1

Palkkaus: 

Neuvonta-alan TES

Työ alkaa: 

viimeistään 1.9.2019

Työaika: 

n. 25 h/vk

Työn kesto: 

6-12 kuukautta, mahdollisuus jatkoon

 

 

Olemme uusissa tiloissa osoitteessa Pohjolankatu 25 A 1, 74120 IISALMI.
Uusi toimistotilamme siis sijaitsee Pohjolanportti-
liikerakennuksen vieressä olevassa pienkerrostalossa.

 

KÄY TUTUSTUMASSA MEIDÄN 4H BLOGIIN!https://yhdessahyva.blogspot.fi/

Tällä viikolla kerhoissa vohveleita ?#4hsuomi #iisalmen4h #4hkerho #vohvelit

Henkilön Iisalmen 4H-yhdistys (@iisalmen4h) jakama julkaisu